Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Луговской Віктор, користувач 1ua
Віктор Луговской
Тема: Спортивне життя
Про себе. (із сайту ФК «Фанат»)

Футбольний клуб «Фанат» - один з найулюбленіших боярських клубів. ФК «Фанат» не дивлячись на свою молодість, є одним з принципових футбольних клубів Киево - Святошинськой першої ліги.
А починалося все в далекому 2000 році. Коли молодим хлоп'ятам, що грали у футбол за свої школи, і футболом, що просто цікавився, поступила пропозиція створити футбольну команду, для того щоб представляти своє місто Боярка, на першості Киево - Святошинського району. Тоді ніхто з нас навіть не міг собі уявити, що це за чемпіонат, і хто там грає. Але той інтерес який був властивий всім з нас, привів хлоп'ят до угоди і ухвалення чіткого рішення - створити свій клуб! Оформленням всіх паперів зайнявся Демідов Олександр Вікторович. Таким чином після затвердження всіх паперів у федерації, прийшов час назвати свій клуб! І оскільки більшість з хлопців була уболівальниками футбольного клубу «Динамо – Київ», яких називали фанати. Було ухвалене рішення так назвати рідну команду - ФК «Фанат»! Звичайно, на всі ці рішення пішов час, таким чином команда «ФАНАТ» була зареєстрована в 2001 році. Нашим домашнім стадіоном став «Зеніт» в Бояркі! Форма була схвалена всім колективом - це були оранжеві жилети і чорніше шорти + гетри! За той перший комплект форми, спасибі фірмі «Леді»!
Так от 21 квітня 2001 року, назавжди увійде до клубної історії, як день проведення першої офіційної гри футбольного клубу «Фанат» (Боярка). Суперником в тому матчі став клуб з пст. Хотов. На ті часи була хороша згуртована команда, що і підтвердила обігравши «Фанат» з рахунком 4-2. Але те загострення пристрастей, яке довелося пережити, погода специфічна - лив дощ, і настрій боярських хлоп'ят на подальший бій в наступних матчах був настільки вразливим. Що стало зрозуміле, ніщо не зможе перешкодити в створенні міцного футбольного клубу виступаючого в різних турнірах!
З 2002 року заробив Наш сайт візитка, який створив Куликів Дмитро Валерьевіч.
За час існування клубу в складі з'являлися нові імена, деякі йшли в інші команди, але все таки з складом в ?Фанаті? все гаразд, завжди є кому показати майстерність! І так буде Завжди!
Порядок команд можна побачити в таблиці.

Основна форма (легка історія).

Наш основний комплект форми, оранжеві футболки, чорні шорти і гетри. Такі кольори пішли ще з 2001 року. Не дивлячись на те, що всі ми фани Динамо Київ, форму чому те вирішили зробити в кольорах «Шахтаря». Чому? Так напевно зараз ніхто і не відповість, хіба що як варіант що оранжевий колір був не ходовим у той час для продажів, ось і довелося безкоштовно нам шити з цього кольору форму: яка і до цього дня залишається основною! Звичайно ж у нас був і другий комплект форми з чорними футболками і оранжевими рукавами, і весь низ чорний. Але прийшов 2010 рік і прийшов час експериментів, завдяки Боярському Меру Добрівському Т.Г. ФК «ФАНАТ» обзавівся красивою формою білого кольору! У якій зараз і виступаємо. Не дивлячись на те, що все ж таки основні кольори залишилися Оранжево - Чорними!

Склад команди 2011 року.

Біленко Ярослав

Битлян Руслан

Бужан Євген

Босенко Михайло

Васильєв Андрій

Дємідов Олександр

Добрівський Тарас

Євлашевський Костянтин

Куліков Дмитро

Куліш Володимир

Кучеренко Віктор

Лавриненко Максим

Малеванчук Олексій

Мірзаєв Дмитро

Невгод Денис

Степаненко Руслан

Сусленко Олександр

Самодій Михайло

Трипольський Олександр

Федяшов Дмитро

Шатохін Олексій

Яровой

20 грудня 2011


1


  Закрити  
  Закрити